Oldalak

2013. augusztus 10., szombat

Új edzésterv

Sziasztok!

Végre visszatérek, ugyanis most már "gyógyultnak" számítok.
Az elmúlt egy év 4 műtéttel és két töréssel telt el, ami igencsak kellemetlen volt. Először 2012. januárjában eltörtem a csuklómat, és olyannyira szilánkosra, hogy muszáj volt megműteni. Ezek után megkezdődött a gyógytorna. Szinte újra kellett tanulnom mozgatni a kezemet. Még be sem fejeztem a 40 órás gyógytornát, mikor májusban eltörtem a térdemet. Ez sem volt kevésbé ronda, mint az első. A csont darabosra tört, és az orvosok szerint nem sok hiányzott, hogy nyílt törés legyen belőle. Újabb műtét, majd újabb gyógytorna, ezúttal otthon, ugyanis a kocsiba sem nagyon tudtam beszállni. Sok-sok gyógytorna után végre egy évre rá kivették a fémet. Még most sem tökéletes, de már nem fáj, és jobban hajlik.

Ezek után kaptam egy levelet, hogy ingyenes hőkamerás felvételt készítenek rólam, valamint ki is elemzik. Nem lettek jók az eredmények. Alig volt olyan terület, ahol megfelelően működtek volna a hajszálereim. Nem volt bennük vérkeringés. Nagyon megijesztettek, mikor azt mondták, hogy két éven belül meghalhatok, ha ez nem változik, ugyanis azok a területek, ahol nem megfelelő a vérkeringés, hamar elhalnak.
Egy mágnesterápiás gépet ajánlottak, ami segít, nem csak a vérkeringés helyreállításában, hanem sok egyéb betegség gyógyításában is. Úgy gondoltam, megéri beruházni rá, és most tesztelem a hatását. Csak reménykedni tudok, hogy hasznos lesz!

Új fogyókúrás edzéstervbe kezdtem még júliusban. A lányommal együtt vásároltunk a képen látható tejsavó italporból. Egy adag egy étkezést helyettesít. Kezdetben reggelire és vacsorára is ezt ittuk egy hétig, majd csak reggelire. Emellett mindent lehet enni, de azért nem az a lényeg, hogy napközben meg minden jóval, mi szem-szájnak ingere, teletömjük magunkat.
Többféle ilyen italpor van, amit a Rossmannban lehet venni. Mi ezt a vaníliásat vettük meg. Ízre olyan, mint egy vanília sodó gyengébb változata tejporral.

Emellett egy 11 alkalmas, alkalmanként 20 perces bérletet vettünk egy vibrációs trénerre. A kettőnké 4700 Ft volt kedvezményesen. Csak jót tudnék mondani a gépről. Az a 20 perc, amit rajta töltünk (10 perc állva, 10 perc ülve) kb. 10 km futás eredményét adja. A bőrünk feszesebb lett, és elindult a fogyás folyamata is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Ezt a gépet használjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése